96 трактор. Фізична культура. Урок 117. Дата: 28.06.2022.

  Гандбол. Виконання пенальті.

. Кидок м´яча зігнутою рукою зверху в опорному положенні.

 Цей кидок - один із найпоширеніших у гандболі. Здебільшого виконують з середніх або дальніх дистанцій із закритих позицій. До такого прийому вдаються і при 7-ми метровому штрафному кидку. Техніка виконання цього кидка подібна до передачі м'яча зігнутою рукою зверху, однак на відміну від останнього вимагає максимальних зусиль.


 ВИКОНАТИ НАСТУПНІ ВПРАВИ:

 Ходьба на носках, на п'ятках, перекатом, спортивна ходьба;

 Біг приставним кроком, схрещений, спиною вперед, з високим підніманням колін, з закиданням гомілки;

 Загальнорозвивальні вправи на місці кругові оберти ( зап’ястки, лікті, плечі ); ривки руками; нахили в сторони; нахили вперед – назад; «млин»; махи ногами; присідання – вистрибування; вправи «на гомілкостоп».

 Завдання 1 1. Вдосконалення техніки виконання передач - Передача м'яча (в парах або використовуючи стіну) на місці: * без відскоків, стоячи на місці; * з відскоком від підлоги; * від грудей; * збоку; * знизу; * згори; * від плеча. - Передача м'яча в парах в русі (за наявності партнера): * без відскоку приставним кроком; * з відскоком звичайним кроком;

 Завдання 2 Вдосконалення техніки ведення м’яча * на місці; * в русі; * різна швидкість, висота відскоку; * без зорового контролю; * спиною вперед; * по колу; Завдання 3. Вдосконалення техніки виконання кидків. Кидки  м'яча з положення сидячи. Кидки м'яча з положення стоячи на колінах з наступним падінням уперед. Кидки м'яча у ворота з вихідного положення, глибокий присід з наступним падінням уперед на руки.

 Кидки по воротах    ТУТ 

Виконання пенальті  ТУТ  ТУТ


Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

94 трактор. Захист України. Урок 29. Дата: 29.01.2021.

97 трактор. Захист України. Урок 3. Дата: 19.09.2022.